Вести

Представљен Друм Дум Фест у Зајечару tvbest.rs

Представљен Друм Дум Фест у Зајечару

У Зајечару је први пут, уз подршку Установе Гитаријада, одржана промоција „Друм Дум Фестивала“ из Лесковца, који ће ове године доживети своје пето издање.

"Друм Дум" група представила је део свог програма на Тргу ослобођења, а наступио је и један млади зајечарски таленат, Матија Ђорђевић, који има шест година. Део перформанса бубњара из Лесковца имала је прилику да види и публика на фестивалу „Вишњаријада 2015“.

"Циљ је промовисање бубњева као инструмента. Време је да бубњари кроз наш фестивал и наше активности буду у првом плану", рекла је Тања Јовановић, ПР Друм Дум Фест-а.

Треба напоменути да је Друм Дум Фест јединствен на Балкану. Пети по реду фестивал бубња, уз богат програм биће одржан у Лесковцу 24. и 25. јуна 2015. године, када ће представници манифестације Гитаријада узвратити посету.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.