Вести

Вести

05
мај
Градоначелник Зајечара Бошко Ничић честитао хришћански празник Васкрс

Сила Христовог Васкрсења јесте управо квасац те и такве слободе и бесмртности којима се обједињује Бог и човек – човечанство, небо и земља, анђели и људи, време и вечност, неразоривим везама и нераскидивим јединством.

Више
24
апр
Приређен пријем за представнике Фондације "Браћа Карић"

Захваљујући се Богољубу и његовој супрузи на посети, али и на помоћи око Фестивала „ЗајеЧАР“, који се одржава под покровитељством Фондације “Браћа Карић”.

Више
15
апр

Одред извиђача Ђорђе Симеоновић и Канцеларија за младе града Зајечара позивају младе од 15-30 година на целодневни излет и дружење на Феликс Ромулиани, 20. априла (субота) од 10-18 часова.

Више
12
апр

На састанку у Градској управи Зајечар најављен је 34. по реду Крос РТС-а, који се ове године одржава у знаку јубилеја, односно 100 година постојања Радио Београда,

Више
04
апр

На локалитету Феликс Ромулијана, код Зајечара, отворена је изложба Олимпијског комитета Србије под називом „Пут правих вредности”.

Више
03
апр

Обавештавамо пољопривредне произвођаче који су поднели захтев за подстицаје путем портала еПодстицаји да редовно проверавају своје еСандуче на порталу

Више
29
мар

За суфинансирање Програма, опредељена су средства у укупном износу од 14 милиона динара, од чега је 7 милиона опредељено у буџету Града Зајечара за 2023. годину, а 7 милиона обезбедило је Министарство рударства и енергетике.

Више
28
мар

Министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић посетио је град Зајечар овом приликом се састао са градоначелником Бошком Ничићем и начелником Зајечарског управног округа Владаном Пауновићем.

Више
22
мар

Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о измени Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару за 2023. годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину

Више
15
мар

Министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић потписао је данас у Чачку са представницима 27 градова и општина уговоре о расподели бесповратних буџетских средстава из Фонда за локал, а уговор је у име града Зајечара потписао градоначелник Бошко Ничић.

Више
07
мар

У великој сали Градске управе у Зајечару данас је одржан Колегијум директора предузећа ЈП “Пошта Србије”, којем су поред извршних директора и директора функција овог предузећа, присуствовали и представници запослених у подручној јединици „Зајечар“.

Више
07
мар

На седници је усвојен Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2023. годину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар.

Више