Гитаријада

12
дец

Установа Гитаријада Зајечар обележила је годишњицу свог оснивања. Тим поводом су уручене Захвалнице заслужним организацијама и појединцима, који су учествали у организацији 49. Гитаријаде и допринели промоцији најстаријег рок Фестивала у земљи.

Више
18
нов

Установа Гитаријада, у сарадњи са Црвеним крстом и Службом за трансфузију крви Здравственог центра Зајечар, организује у петак, 20. новембра, акцију добровољног давања крви, која ће трајати од 9 до 13 часова.

Више
22
окт

Бенд "Up N' downs" (Мозирје, СЛО), победник 49. Гитаријаде по гласу публике, објавио је нови сингл и лирик спот за песму "Светлоба" (Светлост), коју су ови момци, између осталих извели на бини најдуговечније рок манифестације.

Више
10
окт

У зајечарском локалу "Џез кафе", обележена је годишњица рођења једне од најславнијих и најутицанијих личности популарне културе у свету друге половине 20. века, члана "Битлса" Џона Ленона.

Више
05
окт

Гитар Арт Фестивал, Установа Гитаријада и Музичка школа „Стеван Мокрањац“ из Зајечара организовали су још једну промоцију Креативног Курса Гитаре у "Џез кафеу" у Зајечару.

Више
01
окт

Гитар Арт Фестивал, Установа Гитаријада и Музичка школа „Стеван Мокрањац“ из Зајечара поново организују Креативни Курс Гитаре. Промоција Креативног курса гитаре биће одржана у недељу, 4. октобра.

Више
01
окт

Данас је почела званична продаја улазница за јубиларну 50. ГИТАРИЈАДУ, која ће од 26. до 30. јула бити одржана у Зајечару. Прва ФАН ТИКЕТС серија комплета улазница за 50. ГИТАРИЈАДУ по цени од 2.000 динара, биће у продаји до 31. децембра

Више
22
сеп

Бенд "NU ANCE" из Софије, победник је 5. фестивала Силата на рок у Бугарској, а као награду добио је наступ на 50. јубиларној Гитаријади у Зајечару. Реч је о бенду који постоји око годину дана и има већ 17 ауторских композиција.

Више
17
сеп

Гитаријада промо тоур ће, након Никшића, од 18. до 20. септембра бити у Софији у Бугарској на фестивалу Силата на рока. У оквиру промотивне турнеје 50. Гитаријаде на фестивалу у Софији, у недељу 20. септембра ће наступити група "Свемирци".

Више
12
сеп

На централном градском Тргу у Видину, у Бугарској отворен је, 10. Међународни салон рок фотографије. Поставку најуспешнијих радова, од 3400 пристиглих отворили су, Бојан Иванов из Фото клуба Видин, Раша Милојевић из Фото клуба 202 и Саша Стојчић, ПР Гитаријаде.

Више