Вести

Уручена донација зајечарском Здравственом центру

Уручена донација зајечарском Здравственом центру

Побољшање услова у којима бораве пацијенти у зајечарском Здравственом центру, кључни су циљеви донације Градске управе Интерном одељењу ове здравствене установе. Донацију у виду намештаја за трпезарију, уручио је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

Дотрајали столови и столице замењени су новим, а нова опрема умногоме ће побољшати рад овог одељења. На донацији је захвалио и директор Здравственог центра у Зајечару, Станислав Тадић.

"Захваљујем Градској управи Зајечар и градоначелнику Огњеновићу на донацији. Настојаћамо да побољшамо услове у којима бораве пацијенти", рекао је Тадић.

Донацију је обезбедила Градска управа у Зајечару, а градоначелник Велимир Огњеновић истакао је да ће локална самоуправа и даље помагати рад Здравственог центра. Интерном одељењу, 8 столова и 32 столице за трпезарију, донирале су Бензинске пумпе "Михајловић".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.