Вести

Отворен мост у Котлујевцу! Фото: tvbest.rs

Отворен мост у Котлујевцу!

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић свечано су отворили мост у зајечарском насељу Котлујевац. Мост је завршен дан пре обећаног рока.

Велелепна грађевина, прва овакве врсте у Србији, окупила је велики број грађана који су желели да виде котлујевачки мост у пуном сјају. Након отварања моста у зајечарском насељу Котлујевац, представници Владе Србије и челници града Зајечара обишли су један од најважнијих инфраструктурних пројеката.

"Отворили смо мост пре рока. Један од најважнијих инфраструктурних пројеката у граду је завршен. Захваљујем представницима Владе Србије и министарки Михајловић што су нас подржали и честитам свима који су радили на овом мосту. Грађанима Зајечара овај мост ће дуго служити. Мост је сада отворен за пешаке, а од понедељка биће отворен и за саобраћај“, изјавио је Саша Мирковић, председник Скупштине града Зајечара.

Као што смо обећали, мост је завршен до Видовдана. Поштујемо рокове и наш циљ је да домаће компаније раде и домаћи извођачи. Држање рокова и обећања доводи до резултата, а то показује и изградња овог инфраструктурног пројеката“, рекла је Зорана Михајловић, потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Свечаност отварања моста увеличаће концерт естрадних дива Бојане Стаменов, Марије Шерифовић и Ане Бекуте.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.