Вести

Миливојевић: Ничић поново лаже!

Миливојевић: Ничић поново лаже!

Након јучерашњег свечаног отварања моста у Котлујевцу, бивши градоначелник Зајечара, Бошко Ничић је по свом старом обичају обмануо грађане и јавност Србије. Он је у својој изјави за Блиц рекао да је мост после отварања одмах затворен и да није у функцији.

Овим поводом контактирали смо Александра Миливојевића, члана Градског већа у Зајечару, задуженог за информисање како би смо утврдили шта је истина.

- Бошко Ничић поново лаже, по свом старом обичају поново је обмануо грађане Зајечара и целе Србије. Грађани лично могу да се увере да је од јуче мост отворен за пешаке, а од понедељка ће бити пуштен и саобраћај преко њега. Када критике долазе од онога, ко је спортску халу и пијацу градио са кумом,које и до дан данас нису пуштене у рад, и на тај начин опљачкао буџет и грађане Зајечара, онда једино што могу да закључим је да Ничић поново лаже - рекао је Миливојевић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.