Гитаријада

Почела селекција бендова за учешће на 49. Гитаријади Фото: gitarijada.org

Почела селекција бендова за учешће на 49. Гитаријади

Почела је селекција бендова за учешће на 49. Гитаријади, која ће ове године бити одржана од 29. јула до 1. августа у Зајечару.

По одлуци Стручног жирија, од укупног броја пријављених бендова који испуњавају услове Конкурса, у завршни програм Фестивала пласираће се укупно 12 бендова. На основу гласова публике, путем електронског гласања, у завршни програм пласираће се још два бенда са највише освојених гласова.

Гласање преко официјалног сајта www.gitarijada.org почиње 30. јуна у поноћ, и трајаће до 9. јула у поноћ.

Сви бендови који се буду пласирали у завршни програм 49. ГИТАРИЈАДЕ, стичу право учешћа на Рок Академији, која ће и ове године бити одржана у Зајечару, уочи Гитаријаде.

Награде за победника 49. Гитаријаде са подручја Републике Србије и победника по оцени стручног жирија су снимање и издавање албума, као и ПР подршка. Док победник 49. Гитаријаде по гласу публике добија право на снимање видео спота и ПР подршку.

Селекциона комисија 49. ГИТАРИЈАДЕ ради у саставу: Бранимир Локнер, српски рок критичар и публициста; Игор Полак, представник хрватског Гитар феста; Драгиша Радуловић, ПР менаџер из Србије; Ненад Кузмић, музички уредник Радио Београда 202 и Марко Ранђеловић из Установа Гитаријада града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.