Вести

Граду Зајечару 7 милиона динара за уређење атарских путева

Граду Зајечару 7 милиона динара за уређење атарских путева

Министарка пољопривреде и заштите животне средине Снежана Богосављевић Бошковић и представници 63 града и општина потписали су 7.јула уговоре о уређењу атарских путева.

Граду Зајечару је за уређење атарских путева припало 7 милиона динара. Тим поводом је одржан састанак представника Града Зајечара и 16 месних заједница у којима ће овог лета бити уређени атарски путеви.

"Прошлогодишње поплаве уништиле су атарске путеве, тако да ће нам ова средства помоћи да их уредимо и олакшамо живот мештанима", рекао је Бојан Стојановић, члан Градског већа града Зајечара.

"Осим радова у ових 16 месних заједница, радиће се још у 11 села. Радови у осталим селима ће се финансирати из градског буџета, а радиће се на крпљењу ударних рупа и уређењу путева", каже Жељко Шоршокановић, саветник председника Скупштине града Зајечара за месне заједнице.

За радове на санацији путева у 11 месних заједница, Зајечар је издвојио 5,5 милиона динара. Радови су завршени у Николичеву, док се још увек ради у Гамзиграду.

"Унапређење живота и рада сеоског становништва кључни су циљеви ове акције", истакла је Маја Милетић, члан Градског већа града Зајечара.

Радови на уређењу атарских путева биће извођени уз активно учешће месних заједница.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.