Вести

Из безбедносних разлога одлажу се Спортске игре младих у Зајечару

Из безбедносних разлога одлажу се Спортске игре младих у Зајечару

Градско веће града Зајечара, на предлог Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, донело је одлуку о одлагању Спортских игара младих, док Полицијска управа Зајечар и Погранична полиција не окончају безбедносне провере миграната из Народне Републике Бугарске.

Полицијска управа и Погранична полиција обавестили су Штаб за ванредне ситуације да је протеклог викенда границу између Србије и Бугарске прешло више од 1.000 миграната, а да постоји информација да је на територији Бугарске у близини границе више хиљада миграната који би могли нелегално ући у Србију.

Град је пун миграната, тако да је Градско веће због безбедности основаца - учесника Спортских игара младих, одлучило да ову манифестацију одложи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.