Вести

Почело уређење атарских путева у Гамзиграду

Почело уређење атарских путева у Гамзиграду

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са својим сарадницима обишао је данас радове на уређењу атарских путева у селу Гамзиград. Ове године на подручју Зајечара биће уређени атарски путеви у 26 сеоских месних заједница.

Поред средстава која је град добио од Министарства пољопривреде за уређење атарских путева у 16 села, издвојено је још 5 милиона динара из буџета града за сређивање путева у још 11 сеоских месних заједница. У Гамзиграду је до сада уређено око 5 километара атарских путева а у наредном периоду радови ће кренути и у осталим селима, поручио је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Уређење атарских путева је од огромног значаја јер поједине деонице су биле у врло лошем стању и убудуће ће мештанима бити олакшан долазак до њива и обављање пољопривредних радова. Желим да се захвалим граду на подршци у реализацији ове акције изјавио је Димитријевић Виобран, председник Месне заједнице Гамзиград.

Радови на уређењу атарских путева у Гамзиграду изводиће се у две етапе и до јесени се очекује да комплетна мрежа пољских путева буде завршена.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.