Вести

Нове надлежности ЈП

Нове надлежности ЈП "Урбанизам Зајечар"

На седници Градског већа у Зајечару било је речи и о Нацрту одлуке о оснивању Јавног предузећа за урбанизам и пројектовање под називом “Урбанизам Зајечар”.

Пред члановима Градског већа нашала се и Одлука о регулисању потраживања између Града Зајечара и Јавно комуналног стамбеног предузећа “Зајечар”.

Чланови Градског већа сагласни су да међусобна потраживања Града Зајечара и ЈКСП "Зајечар" буду регулисани тако да дуг за мазут од близу 11,5 милиона динара, који је Град набавио за прошлу грејну сезону, ово предузеће регулише тако што ће потписати споразуме са неколико школа и ПУ "Ђулићи".

Већници су, поред осталог, разматрали и Нацрт решења о преносу права коришћења средства у јавној својини са “Дирекције за изградњу” на Град Зајечар, као и Извештај о извршењу буџета за период од 1. јануара до 30. јуна 2015.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.