Гитаријада

ЖУРКА НА ТРГУ У ЗАЈЕЧАРУ: 20.000 људи жељно ишчекује Гитаријаду! Фото: tvbest.rs

ЖУРКА НА ТРГУ У ЗАЈЕЧАРУ: 20.000 људи жељно ишчекује Гитаријаду!

Иако још увек није почела, Гитаријада у Зајечару је већ изазвала велико интересовање људи.

Од 7 до 77! Укратко то је слика прве вечери загревања за 49. Зајечарску Гитаријаду. Родитељи, деца, баке и деке, сведоци полавековног постојања највеће рок манифестације на Балкану уживали су у првом у низу концерата, који се у оквиру пратећег програма Гитаријаде по називом „Warm up“ одржавају сваке вечери на зајечарском Тргу ослобођења.

Огроман број обожавлаца и верних пратилаца овог фестивала, окупирао је главни градски трг у Зајечару чак четири дана пре његовог званичног почетка.

Сви смештајни капацитети у граду на Тимоку су већ резервисани, а гости полако пристижу са свих страна света. Вечерас велики број људи ужива уз бенд "Роктори" који је само увод у добар провод који се очекује на овогодишњој 49. Гитаријади.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.