Гитаријада

Гитаријада представљена у Видину Фото: gitarijada.org

Гитаријада представљена у Видину

У суботу је у Бугарској, представљен програм 49. Гитаријаде, која ће у Зајечару бити одржана од 29. јула до 1. августа. Промоција је пред више од 500 људи организована у оквиру шестог ДЈ Ретро Феста, који се одржава у летњој башти ресторана "Класик" (Телеграф) у Видину.

Велики број људи је показао интересовање за 49. Гитаријаду и најавио свој долазак, јер је од ове године и бугарским демо бендовима омогућено да се такмиче на Гитаријади.

Видин је последња станица овогодишњег Гитаријада Промо тоура, а осим у Бугарској, програм 49. Гитаријаде је ове године промовисан и у Македонији, Хрватској, Аустрији и у неколико градова широм Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.