Гитаријада

Почео 3Д Арт фест у Зајечару Фото: gitarijada.org

Почео 3Д Арт фест у Зајечару

У оквиру пратећег програма 49. Гитаријаде ГИТАРИЈАДА ВИЖУАЛ, данас је у Зајечару почео први 3Д АРТ ФЕСТ. Новину на 49. ГИТАРИЈАДИ представља управо овај Камп ликовних уметника из Бугарске и Србије који ће током трајања фестивала, на јавним површинама у Зајечару оставити свој траг у 3Д формату.

Ликовна дела 3Д формата наћиће се на платоу Трга ослобођења код чесме у Зајечару, као и на округлом платоу испред зграде Основног суда, фасади Установе Гитаријада, зиду на згради Националне агенције за регионални развој (испред улаза на горњи ниво паркинга).

Циљ 3Д АРТ ФЕСТА је израда ликовних дела у 3Д формату, који у Зајечару одржати дух Гитаријаде и након фестивала.

Учесници овогодишњег 3Д АРТ ФЕСТА су: Дејан Сотировић (кустос пројекта), Александар Миловански (коорганизатор), Александар Петров (сликар), Петар Илиев (сликар), Николи Атанасов (сликар), Браниша Ђорђевић (сликар), Зоран Цветковић (дизајнер), Зоран Милићевић (сликар) и Александар Цветковић (сликар).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.