Гитаријада

Данијел Маркес одржао предавање полазницима Рок академије

Данијел Маркес одржао предавање полазницима Рок академије

Програм на ГУИТАР АРТ СТЕЈЏУ у Музичкој школи "Стеван Мокрањац" у Зајечару отпочео је данас мајсторском радионицом на тему “Бразилска музика и импровизације на електричној гитари” коју је одржао је Бразилац Даниел Маркес.

Он је младим гитаристима представио своју специјалну технику свирања на традиционалној бразилској гитари.

"Младе људе, полазнике Рок академије, учим традиционалној бразилској музици на гитари. Други пут сам у Зајечару, али ћу први пут присуствовати Гитаријади и с нестрпљењем очекујем тај фестивал", рекао је Данијел Маркес, гитариста из Бразила.

У оквиру ГУИТАР АРТ СТЕЈЏА Даниел Маркес ће у петак одржати још једну мајсторску радионицу, а од 20 сати у пешачкој зони улице Тимочке буне приредиће Вече бразилске музике.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.