Гитаријада

Фото: facebook.rs

"Вране Камене" се представиле на World Music стејџу у Зајечару

У центру Зајечара, на World Music стејџу, наступила је и београдска група "Вране Камене". "Вране Камене" су гаражни рок бенд. Како кажу, скупили су се једне октобарске вечери и активно стварају већ 2 године.

"Први пут смо у Зајечару и радујемо се што смо део овако великог фестивала, као што је Гитаријада", рекао је Александар Пејичић, члан бенда "Вране Камене".

"Вране Камене" осим певача и фронтмена Александра Пејичића, чине још и Милош Денић - соло гитара, Маријана Јелић - ритам гитара, Небојша Банај - бас гитара и Александар Тодосијевић - бубањ.

Они су расли слушајући Брејкерсе и Мајке, што често и сами наглашавају, мада већ увелико имају сопствени музички потпис.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.