Вести

Покрени своју будућност!

Покрени своју будућност!

Kанцеларија за младе града Зајечара обележила је Дан младих са студентима из иностранства који бораве у Зајечару преко студентске организације AIESEC.

Они су ангажовани на пројекту "Покрени своју будућност" и уче наше основце и средњошколце страним језицима. У питању су руски, турски, грчки и француски језик. Студенти из иностранства у Зајечару су месец дана и како истичу веома им се допада српска традиција и култура.

У Меморијалу "Никола Пашић" у Зајечару, учесници пројекта су организовали завршно вече уз песму и дружење. Кроз овакве програме размене, основци и средњошколци дружили су се, упознавали са културом и традицијом других земаља.

Међутим, циљ пројеката “Покрени своју будућност” је и да се ученицима подигне свест о неформалном образовању и подстакне их да обогате знање страних језика.

До сада је кроз ове радионице прошло 300 наших ученика, а за едукацију је било задужено 18 студената из иностранства. Покровитељ пројекта је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.