Вести

Одржан концерт полазника Кампа класичне музике са одсека за клавир

Одржан концерт полазника Кампа класичне музике са одсека за клавир

Другу годину за редом, Камп класичне музике одржава се у Зајечару. У Музичкој школи “Стеван Мокрањац” одржан је концерт на којем су наступили полазници Кампа са одсека за клавир.

Учесници, који су већ имали прилике прошле године да уче на овај начин, оцењују да је други Камп класичне музике бољи од претходног.

Ове године више од 60 учесника Кампа учи уз еминентне професоре. Млади пијанисти похађали су наставу код професорке Јокут Михаиловић.

"Полазници Кампа имали су изузетне услове у Зајечару. Захвалила бих се свима који су помогли да се Камп класичне музике реализује и ове године и да учесници Кампа уживају у боравку у овом граду. Часови протичу у пријатној атмосфери, тако да је право задовољство радити са овим младим пијанистима”, рекла је, између осталог, професорка клавира Јокут Михаиловић.

Други Камп класичне музике организују Удружење Српски музички центар из Београда и Музичка школа "Стеван Мокрањац" из Зајечара, а биће завршен 20 августа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.