Вести

Подршка зајечарским пројектима за младе Фото: facebook.com

Подршка зајечарским пројектима за младе

У оквиру конкурса „Млади су закон-Источна Србија“ који спроводи омладина ЈАЗАС-а из Пожаревца, а финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије, надметала су се и три пројекта из Зајечара.

Међу пројектима који су прошли конкурс су и зајечарски пројекти: „Ми смо активни, активирај се и ти“, Ђачког парламента Економско-трговинске школе Зајечар, „Шетњом против дијабетеса 150 минута до победе“, Омладинско смучарско планинарског друштва „Драган Радосављевић“ и „Арт зона за све“ неформалне групе Арт зона 019 Дечији центар.

„Арт зона за све“ подразумева изградњу бине на отвореном у склопу Дечијег центра у Зајечару, коју ће потпуно бесплатно моћи да користе сви Зајечарци.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.