Вести

Похвале за пословање Народног музеја у Зајечару

Похвале за пословање Народног музеја у Зајечару

Разматрајући финансијски и извештај о раду Народног музеја у Зајечару за прошлу годину и планове активности ове установе до краја 2015.године, чланови Градског већа изразили су задовљство радом запослених у музеју и начином на који, пре свега захављујући Феликс Ромулијани, промовишу град.

Како је истакнуто, ова установа је прошле године остварила шест милиона динара сопствених прихода, по чему се издваја од других институција културе.

На седници је дата сагласност на Програм мера за спровођење пољопривредене и политике руралног развоја у 2015.години, као и на измене Одлуке о мрежи предшколских установа на територији града, јер је недавном променом назива Улице „4.јули“ у Улицу „Костадина Костадиновића Чауша“ промењено седиште вртића „Здравац“.

Чланови Градског већа града Зајечара прихватили су иницијативу да и у септембру буде организована еколошка акција „Месец чистоће“, као и да комунална инспекција појача контролу поштовања прописа, пре свега о коришћењу корпе и поводца за псе и чишћењу отпада за њима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.