Вести

Зајечар награђује најбоље Фото: tvbest.rs

Зајечар награђује најбоље

У присуству угледних званица и уважених гостију на царској палати Фелиx Ромулиана одржана је свечана академија поводом 7. септембра Дана Града Зајечара, на којој је председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић уручио награде најбољим привредним, културним и здравственим субјектима и појединцима, који су у протеклој години забележили изузетне резултате у својим областима.

Годишње награде Града Зајечара уручене су: Немањи Мадићу, студенту Физичког факултета у Београду за постигнуте резултате у области физике и изузетном успеху на Интернационалној олимпијади у Казахстану; Дејану Трифуновићу наставнику техничког и информатичког образовања у ОШ “Десанка Максимовић” у Зајечару за изванредне резултате са ученицима на државном и европском такмичењу у области саобраћаја; пивари “Хеинекен” Србија за допринос развоју и промоцији Града Зајечара; привредном друштву “Огрев Стаменковић” за пружену помоћ у виду донација школама: Одељењу инвазивне кардиологије Здравственог центра Зајечар за постигнуте резултате у области здравствене заштите.

Повеље Града Зајечара за 2015. годину додељене су ученицима и спортистима који су остварили запажене резултете на такмичењима: Предрагу Милијићу, Луки Ћирићу, Ањи Петковић, Теодори Јовановић, Исидори Најдић, Огњену Бадивуку, Страхињи Соколовићу, Андреји Нижницком, Немањи Станојевићу и Марији Миленковић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.