Вести

Дан града Зајечара за незаборав! tvbest.rs

Дан града Зајечара за незаборав!

Поред протоколарног обележавања Дана града, челни људи Зајечара су својим суграђанима приредили и културне догађаје за памћење. Врхунац културно-уметничког програма на централном градском тргу свакако је наступ Аце Лукаса, једне од највећих певачких звезда на Балкану.

Лукаса је у Зајечару дочекало више десетина хиљада грађана овог, али и из суседних градова из оближње Бугарске. Лукас је довео атмосферу до усијања и направио прави спектакл на зајечарском Тргу ослобођења.

Након првог дела концерта, уследио је спектакуларни ватромет, који је крунисао прославу поводом обележавања Дана града Зајечара. Потом је Лукас наставио да пева своје добропознате хитове.

Поводом обележавања 7. септембра Дана града Зајечара, гости града на Тимоку били су амбасадори Велике Британије и Белорусије, председници општина и угледне званице из региона и Србије. Доделом награда најбољим привредним, спортским, медицинским и другим субјектима и најбољим појединцима у протеклој години, градски челници су се одужили свима који су у претходном периоду на прави начин представљали Зајечар и освајањем првих места на такмичењима широм планете проносили славу овог града.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.