Гитаријада

У Видину отворен 10. Међународни салон рок фотографије gitarijada.org

У Видину отворен 10. Међународни салон рок фотографије

На централном градском Тргу у Видину, у Бугарској отворен је, 10. Међународни салон рок фотографије. Поставку најуспешнијих радова, од 3400 пристиглих отворили су, Бојан Иванов из Фото клуба Видин, Раша Милојевић из Фото клуба 202 и Саша Стојчић, ПР Гитаријаде.

Отварањем 10. Међународног салона рок фотографије, најављена је и овогодишња 50. јубиларна Гитаријада, која ће у Зајечару бити одржана од 26. до 30. јула.

Изложба је јако важна за све нас, који је организујемо, зато што она између осталог представља шансу за нова пријатељства. Мислим да је учешће добро, што више земаља учествује , то боље. Рок је у једном периоду представљао мој живот и рок фотографија је посебна. Имамо прилику да присуствујемо концертима великих звезда, као што је то случај и са Гитаријадом, ухватимо прави тренутак емоција и ритма и то забележимо“ рекао је Бојан Иванов, члан жирија из Фото клуба Видин.

Како је истакао Раша Милојевић (Фото клуб 202), тема је била „Музика“ и „Музичка култура“ јер у том случају упознајемо и културе других народа, али је свакако приоритет рок фотографија. Међународни салон је јако важан, јер промовише рок културу и Гитаријаду.

Након Зајечара и Видина, Међународни салон рок фотографије биће отоворен 25. септембра у Осијеку.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.