Гитаријада

Гитаријада Промо Тоур на бугарском фестивалу

Гитаријада Промо Тоур на бугарском фестивалу "Силата на рока"

Гитаријада промо тоур ће, након Никшића, од 18. до 20. септембра бити у Софији у Бугарској на фестивалу Силата на рока.

У оквиру промотивне турнеје 50. Гитаријаде на фестивалу у Софији, у недељу 20. септембра ће наступити група "Свемирци", победници 49. Гитаријаде са територије Србије.

Фестивал Силата на рока је такмичарског карактера, а у жирију ће, испред Гитаријаде бити и Бранимир Локнер. Победник фестивала у Бугарској стиче право учешћа на 50. Гитаријади, другопласирани ће добити студијско снимање и продуцирање сингла, а трећа награда је снимање и продуцирање видео спота.

Подсетимо, директор Установе Гитаријада Зајечар, Перислав Дуцић и Васко Громков, представник бугарског фестивала “Силата на рока”, потписали су у марту ове године у Зајечару, протокол о сарадњи, а Васко Громков је био и члан жирија 49. Гитаријаде. Јубиларна 50. Гитаријада биће одржана у Зајечару од 26. до 30. јула 2016. године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.