Вести

Почело сређивање игралишта

Почело сређивање игралишта "Пољанче"

На иницијативу чланова Савета Прве месне заједнице “Тимок” у Зајечару организована је акција чишћења игралишта “Пољанче” које се налази иза Завода за јавно здравље “Тимок”.

Циљ ове акције јесте да се најмлађим Зајечарцима у овом делу града уреди простор и обезбеде услови, где ће моћи да проводе своје слободно време.

У оквиру акције, биће покошена трава, очистиће се игралиште и биће офарбане клупе, љуљашке, клацкалице, а биће уређена и чесма у парку.

У наредном периоду, мештани Прве месне заједнице "Тимок" у Зајечару планирају да организују акцију чишћења игралишта у насељу “Влачић”. Акцију су подржала комунална предузећа у граду и Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.