Гитаријада

Почела продаја улазница за јубиларну 50. Гитаријаду

Почела продаја улазница за јубиларну 50. Гитаријаду

Данас је почела званична продаја улазница за јубиларну 50. ГИТАРИЈАДУ, која ће од 26. до 30. јула 2016. године бити одржана у Зајечару.

Прва ФАН ТИКЕТС серија комплета улазница за 50. ГИТАРИЈАДУ по цени од 2.000 динара, биће у продаји до 31. децембра 2015. године путем продајне мреже ЕВЕНТИМА. Само уз улазницу из ове серије, фанови ће пре почетка Фестивала моћи бесплатно да преузму Фан картицу и промо пакет 50. Гитаријаде.

Почев од 1. јануара, комплети улазница за 50. Гитаријаду ће у претпродаји моћи да се купе по цени од 2.500 динара, а пред почетак Фестивала улазнице ће се продавати по пуној цени од 3.000 динара. Дневне улазнице за програме 50. Гитаријаде продаваће се по цени од 1.000 динара.

Евентим у овом тренутку има мрежу са више од 150 продајних места широм Србије и главним благајнама: Ушће Схоппинг Центер, благајна у Дому омладине Београда, благајна КОМБАНК Арене, Билет центар и Новосадски Билет сервис, продају путем вебшопа на www.eventim.rs и www.tickets.rs, кол центар 0900 11 00 11 (цена позива из фиксне и мобилне мреже МТС-а износи 48,00 дин/мин. Порез је урачунат у цену позива). Уједно, повезаност ЦС Евентим са свим осталим пословницама фирме ЦТС ЕВЕНТИМ АГ & Цо.КГаА Аустрија, омогућује продају улазница путем више од 10 хиљада продајних места широм Југоисточне Европе.

Добар спој позитивних вибрација рокенрола и вишедеценијска традиција најдуговечније манифестације ове врсте, гаранција су да наредне, 2016. године љубитеље доброг гитарског звука из целог региона очекује највећи рок спектакл на Балкану током 5 дана, на 5 бина, уз бројне пратеће садржаје и бонус програм изнанађења.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 14
    авг
    ЕВО ГДЕ СЕ МОГУ КУПИТИ УЛАЗНИЦЕ ЗА ЗАЈЕЧАРСКУ ГИТАРИЈАДУ

    56. Зајечарска Гитарујада се ове године одржава 24, 25. и 26. августа, а чувени басиста Марко Мендоза роконачелник је овогодишњег фестивала.

    Више
  • 13
    јан
    Усвојен први допунски буџет за 2016.годину

    Одборници Скупштине града Зајечара усвојили су већином гласова први допунски буџет за ову годину, којим су средства увећана за 107 милиона динара планираног кредитног задужења. Већином гласова укинута је Установа "Гитаријада", а организација рок манифестације поверена ЦЕКИТ-у.

    Више
  • 12
    дец
    Установа Гитаријада обележила годишњицу оснивања

    Установа Гитаријада Зајечар обележила је годишњицу свог оснивања. Тим поводом су уручене Захвалнице заслужним организацијама и појединцима, који су учествали у организацији 49. Гитаријаде и допринели промоцији најстаријег рок Фестивала у земљи.

    Више
  • 22
    нов
    Прикупљене 34 јединице крви у Установи Гитаријада

    У акцији добровољног давања крви, која је организована у просторијама Установе Гитаријада у Зајечару прикупљене су 34 јединице крви. Наредна акција добровољног давања крви биће организована у Средњошколском центру у Зајечару.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.