Вести

Бољи услови за најмлађе Зајечарце

Бољи услови за најмлађе Зајечарце

Наставља се сређивање дечијих игралишта у Зајечару, а први потез повукли су чланови Савета Месне заједнице "Тимок". Њихову иницијативу, подржала је локална самоуправа и резултат је видљив.

"Деца овде проводе пуно времена и првенствено због њих смо одлучили да средимо ово игралиште. Офарбали смо клупе, заменили реквизите за игру, ставили нове кошеве и очистили растиње. Након сређивања игралишта у овом делу града, очекује нас уређење још једног игралишта у насељу "Влачић". Захваљујемо се свима који су нас подржали у овој акцији", рекла је Јасмина Јанковић, из Савета МЗ "Тимок".

"Зарад бољег живота Зајечараца, локална самоуправа ће увек подржавати овакве и сличне акције. Ставили смо нове рефлекторе на овом игралишту, али у наредном периоду радићемо и на побољшању расвете у овом делу града", каже Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Циљ ове акције јесте да се најмлађим Зајечарцима у овом делу града уреди простор и обезбеде услови, где ће моћи да проводе своје слободно време.

Акцију грађана овог дела Зајечара, подржала су и јавна комунална предузећа. Лепо време свима је ишло на руку, па су стари и дотрајали реквизити, за кратко време, уступили место новим.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.