Вести

Већници дали сагласност на Четврти допунски буџет Града Зајечара zajecar.info

Већници дали сагласност на Четврти допунски буџет Града Зајечара

На данашњој седници Градског већа дата је сагласност на Четврти допунски буџет Града Зајечара, којим су укупна средства умањена за 236 милиона динара. Град се неће, како је било планирано, кредитно задужити како би сви ранији кредити били рефинансирани, већ је предложено да буду узета два кредита, краткорочни од 40 милиона динара и дугорочни од 96 милиона динара, са грејс периодом од годину дана и роком отплате од 6 година.

На основу законске регулативе и специфичности Града, сачињен је Програм контроле стања животне средине на територији Зајечара за наредну годину. Предвиђен је стални мониторинг параметара који утичу на стање животне средине (контрола ваздуха, земљишта, подземних и површинских вода и буке).

Уз овај документ, већници су прихватили и Програм коришћења средстава Буџетског фонда за заштиту животне средине у 2016. години, на који је сагласност дало надлежно министарство. О документима усвојеним на седници Градског већа коначну реч даће одборници Скупштине града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.