Вести

Здравље на првом месту zajecar.info

Здравље на првом месту

Према календару јавног здравља, октобар је месец правилне исхране, тако да су чланови Савета за здравље Града Зајечара на редовној седници говорили о овој теми. На седници Савета за здравље, између осталог, разматран је извештај о раду саветника за задравље за период од јуна до септембра ове године.

Чланови Савета разматрали су и извештај о раду здравствене инспекције Министарства здравља на заштити права корисника здравствене заштите и о спровођењу одредби Закона о заштити пацијената, Закона о здравственој заштити и Закона о јавном здрављу.

На дневном реду седнице Савета за здравље, разговарало се о остваривању здравствене заштите пензионера, инвалидних лица, оболелих од хроничних болести, бораца, незапослених лица, лица у стању социјалне потребе и ромске популације.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.