Гитаријада

Бенд FOTO: Zoran Mojsin

Бенд "Up N' downs" објавио спот за фанове у Србији

Бенд "Up N' downs" (Мозирје, СЛО), победник 49. Гитаријаде по гласу публике, објавио је нови сингл и лирик спот за песму "Светлоба" (Светлост), коју су ови момци, између осталих извели на бини најдуговечније рок манифестације. Како кажу, освојили су срца сјајне српске публике, због чега су одлучили, да објаве спот са српскм титловима, како би се захвалили, на неизмерној подршци.

Одлучили смо да објавимо лирик спот са српским титловима и да вам се захвалимо на вашој подршци. Ви сте наша светлост!“, истакли су чланови бенда "Up N' downs".

Њихов деби албум под називом "Vse kar sem pozabil" (Све што сам заборавио) биће ускоро објављен. Тврде да су спремни да пробуде успаване душе и умове, али и покажу људима како изгледа искусити нешто ново кроз музику. Њхова музика настаје под утицајем разних праваца, што их је инспирисало да развију свој јединствен звук и стил.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.