Вести

Приводе се крају радови у улици Николе Пашића Фото: zajecar.info

Приводе се крају радови у улици Николе Пашића

Приводе се крају радови у улици Николе Пашића у Зајечару, у укупној дужини од 300 метара и то од „Пивнице“ до Караџићеве улице и од Караџићеве до насеља „Два брата“. Радове је обишао градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са сарадницима.

"Ради се завршни слој асфалта. Поштују се рокови и чим буду завршени тротоари са бехатон плочама, улица Николе Пашића биће врло брзо отворена за саобраћај", истакао је Огњеновић.

Градоначелник Огњеновић је подсетио да ће убрзо, након завршетка овог дела главне саобраћајнице у Зајечару, бити настављени радови и на кружном току у насељу Два брата.

"Уколико нам временски услови дозволе, до краја грађевинске сезоне урадићемо и кружни ток у насељу Два брата. У претходном временском периоду завршили смо насипе на обалама Црног и Белог Тимока и урадили улице у граду. На пролеће нас очекује реконструкција Чупићеве улице и улице Ивана Милутиновића", додао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Радове на реконструкцији улице Николе Пашића финансира Град Зајечар, а изводи их предузеће „Ратко Митровић“. У завршној фази улица Николе Пашића биће реконструисана све до надвожњака, где ће се спојити са реконструисаном улицом 7. септембар и улазом у Зајечар из правца Београда.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.