Вести

Асфалтира се стаза на старом гробљу у Зајечару zajecar.info

Асфалтира се стаза на старом гробљу у Зајечару

Зајечарско градско гробље напокон ће бити сређено како доликује уређеним градским срединама. Асфалтирањем пешачких стаза, уређењем ивичњака и изградњом ограде, овај меморијални комплекс добиће изглед какав одавно заслужује.

"Асфалтира се други део главне стазе у дужини од 220 метара, а прошле недеље асфалтиран је први део од 280 метара. Потрошило се 75 тона асфалта. До сада је урађено 12 хиљада дужних метара ивичњака, уграђено је 8 хиљада бехатон плоча, а у наредном периоду изградиће се и преостали део ограде у дужини од 750 метара", рекао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Огњеновић је апеловао на грађане да након посете гробљу почисте за собом и остатке хране одлажу на за то предвиђена места. Зајечарско старо гробље добиће и нову расвету и видео надзор, поручио је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.