Вести

Огњеновић: Заштитићемо зајечарска села од поплава

Огњеновић: Заштитићемо зајечарска села од поплава

Наставља се сређивање зајечарске инфраструктуре. Уређење два атарска пута дужине шест километара, као и уређење корита Грлишке реке и Нешића потока, само су неки од инфраструктурних радова, који се тренутно изводе у Грлишту.

"Град Зајечар из буџета је издвојио милион и 600 хиљада динара за уређење јаруга дужине 800 метара, ради повећања заштите од поплава", истакао је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

Сређивање критичних тачака и заштита околних кућа од плављења Грлишке реке, неки су од разлога уређења корита, за шта је предузеће "Србијаводе" издвојило три и по милиона динара.

"Радови на кориту реке и пропустима и каналима биће завршени у наредна два дана, а у плану је и сређивање Дома културе, средствима буџета града Зајечара", рекао је током обиласка Грлишта, градоначелник Велимир Огњеновић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.