Вести

Огњеновић: Бољи услови за зајечарске ђаке!

Огњеновић: Бољи услови за зајечарске ђаке!

У зајечарској Основној школи "Ђура Јакшић" почела је реконструкција комплетне електроинсталације и замена расвете, као и увођење система противпожарне заштите. Радове је обишао Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара са сарадницима.

"Прошле године смо радили фасаду школе, а ових дана радимо комплетну електроинсталацију и противпожарни систем. Уградњом противпожарног система повећаћемо и безбедност ученика", рекао је Саша Војиновић, директор ОШ "Ђура Јакшић" у Зајечару.

"Вредност радова је шест милиона динара и то финансира Министарство просвете, а Град Зајечар ће касније помоћи да се окрече и среде учионице, како би ученици имали што боље услове за рад", поручио је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Укупно 40 милиона динара вредност је пројекта Министарства просвете, којим је обухваћено и сређивање школа у Звездану, Великој Јасикови, као и уређење средњошколског центра у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.