Вести

У току радови на уређењу амбуланте и атарских путева у Дубочану Фото: zajecar.info

У току радови на уређењу амбуланте и атарских путева у Дубочану

Зајечарска локална самоуправа показала је да не заборавља села на својој територији. Представници Градске управе Зајечар обишли су радове у селу Дубочане. У овом селу раде се атарски путеви и реновира се амбуланта.

"Мештани Дубочана задовољни су сарадњом са Градском управом. У овом селу се до сада ништа није радило, али захваљујући челницима Града Зајечара, становници ће добити амбуланту и уређене атарске путеве", рекао је Небојша Ркуловић, председник Савета МЗ Дубочане.

"Ослушкујемо потребе мештана зајечарских села и настојимо да им обезбедимо што боље услове за живот. У сваком селу ради се оно за шта су се становници изјаснили као приоритет. У Дубочану се ради на сређивању просторија амбуланте, где су урађени занатски радови и сређен је мокри чвор. Мештани Дубочана су се организовали и изводе радове, што је за сваку похвалу, а Град Зајечар је обезбедио средства", истакла је Сузана Стаменковић, помоћник градоначелника Зајечара.

"Радимо на уређењу атарских путева у Дубочану, на деоници од четири километара. Продубили смо канале поред овог атарског пута за одвођење атмосферских вода и поставили камену дробину. Тренутно се ради последњих 600 метара пута, тако да ће мештани имати бољи прилаз својим имањима", изјавио је Бојан Стојановић, члан Градског већа града Зајечара.

У наредном временском периоду, у Дубочану ће бити урађене и просторије за младе у Дому културе, а све у циљу да и млади имају добре услове за живот и рад у овом селу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.