Вести

У Малој Јасикови у току радови на изградњи цркве и реновирању Дома културе Фото: zajecar.info

У Малој Јасикови у току радови на изградњи цркве и реновирању Дома културе

У Малој Јасикови код Зајечара настављени су радови на уређењу просторија у Дому културе и изградњи цркве. Представници локалне самоуправе посетили су радове у овом селу.

"Уређујемо две просторије у Дому културе, а наредне године завршићемо и остале започете радове. У Малој Јасикови је постављен и темељ за иградњу цркве. Локална самоуправа ради на иградњи црква и у другим селима, што је од изузетног значаја за мештане", поручио је Жељко Шоршокановић, саветник председника Скупштине града Зајечара за месне заједнице.

"Пуне две деценије у овом селу ништа није урађено, а последњих годину дана, захваљујући Градској управи Зајечар, урадили смо све оно што је било приоритет за становнике Мале Јасикове", рекао је Живојин Васиљевић, председник Савета МЗ Мала Јасикова.

У Малој Јасикови, како је најављено, радиће се и на проширењу сеоског гробља и сређивању амбуланте. У Малој Јасикови живи око 200 становника.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.