Вести

ОГЊЕНОВИЋ: Осуђујем поступак директора ЈКП „Хигијена“

ОГЊЕНОВИЋ: Осуђујем поступак директора ЈКП „Хигијена“

Данас је издато саопштење градоначелника Зајечара о намери да гробна места, за која није плаћена накнада, буду одузета и додељена другим закупцима.

Из зајечарске Градске управе осуђују поступак директора ЈКП „Хигијена Зајечар" и саопставају:

Остаци предака дужника неће бити откопавани! Покојници чији наследници деценијама нису платили надокнаду за одржавање гробног места у Зајецару неће бити ексхумирани, кажу надлежни у Градској управи.

Како се наводи у саопштењу градоначелника достављеном медијима, на такву одлуку није, нити ће, бити дата сагласност, а о намери да гробна места, за које закупци нису платили накнаду дуже од десет година, одузме и додели их другим закупцима, Јавно комунално предузеће „Хигијена Зајечар" није обавестило оснивача – Град Зајечар, односно Градско веће и градоначелника. У саопштењу се осуђује поступак директора ЈКП „Хигијена", и наводи да ће он морати да сноси последице својих поступака и одлука.

Саопштење преносимо у целости:

О намери да гробна места, за које закупци нису платили накнаду дуже од десет година, одузме и додели их другим закупцима, Јавно комуналног предузећа „Хигијена Зајечар" није обавестило оснивача – Град Зајечар, односно Градско веће и градоначелника. На такву одлуку није, нити ће бити дата сагласност.

Осуђујем поступак директора ЈКП „Хигијена", који ће морати да сноси последице својих поступака и одлука.

У Зајечару, Градоначелник

18.11.2015. године Велимир Огњеновић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.