Вести

У ликвидацију иде и Бизнис инкубатор центар

У ликвидацију иде и Бизнис инкубатор центар

Чланови Градског већа утврдили су, на данашњем заседању, Нацрт одлуке о покретању поступка ликвидација над Друштвом са ограниченом одговорношћу Бизнис инкубатор центар Зајечар. За ликвидационог управника одређен је Драган Тошић, досадашњи вршилац дужности директора БИЦ-а.

На седници је дата сагласност да Горан Ђорђевић буде разрешен с места директора ЈКП „Хигијена“, а да нови директор буде Бојан Трандафиловић.

Такође, усвојен је и Нацрт решења о разрешењу Владана Церовића, в.д.управника Позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ и о именовању Давора Марушића за новог в.д.управника зајечарског театра.

Чланови Градског већа једногласно су усвојили информацију о Плану уписа ђака у све четири зајечарске средње школе у школској 2016/2017. години.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.