Вести

Конкурс за

Конкурс за "Драганову награду"

У организацији Црвеног крста Зајечар и Удружења пензионера Месне заједнице „Тимок“ у Радул беговом конаку данас је одржан Поетски дан.

Овом приликом промовисан је и конкурс за најбољу путописну причу и песму старијих особа, под називом “Драганова награда“.

Учесници конкурса морају имати најмање 60 година, а радове морају доставити најкасније до 1.марта. По завршетку конкурса биће уручене награде у пет категорија: најбоља женска и мушка путописна прича, најбоља прича о путовању по Србији или иностранству и најбоља путописна песма. Најбољи радови ће бити одштампани у посебној публикацији и промовисани на књижевним сусретима пензионера у Зајечару и градовима у окружењу, а за награђене ауторе у мају ће бити организовано пригодно путовање.

Организацијом поетског дружења и конкурсом за најстарије суграђане, зајечарски Црвени крст почиње обележавање вредног јубилеја – 14 деценија постојања и рада.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.