Вести

Ликвидација Градског саобраћајног предузећа

Ликвидација Градског саобраћајног предузећа

Изменама одлука о укидању Туристичке организације, Установе за културу и Установе за спорт, усвојеним на данашњој седници Градског већа, а по препоруци Државне ревизорске институције, ликвидациони управници ових установа више неће бити у сталном радном односу и примаће само месечну накнаду за рад од 20 хиљада динара. Уместо Гордане Милетић нови ликвидациони управник Установе за спорт биће Санела Ракићевић.

Градско веће утврдило је Нацрт одлуке о покретању поступка ликвидације над Градским саобраћајним предузећем „Зајечар“.

Изменама одлуке о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе, по препоруци надлежног министарства и управног инспектора, укупном броју запослених придодата су и именована и постављена лица. Град Зајечар се и на тај начин уклапа у максимални број стално запослених лица.

Чланови Градског већа прихватили су Правилник о пружању услуга у Установи за децу и омладину ометену у развоју „Облутак“, као и предлог новог састава Управног и Надзорног одбора Задужбине „Никола Пашић“.

Данас усвојеним изменама и допунама, Статут града Зајечара усаглашава се са законским прописима у домену одбране и заштите у локалној самоуправи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.