Вести

Утврђен почетни ликвидациони биланс Установе

Утврђен почетни ликвидациони биланс Установе "Гитаријада"

Чланови Градског већа дали су сагласност на извештаје о раду у прошлој години и планове активности у текућој Историјског архива „Тимочка крајина“ и Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, као и финансијски план за 2016.годину Предшколске установе „Ђулићи“. Документи ће бити упућени на разматрање градском парламенту.

Почетни ликвидациони биланс Установе „Гитаријада“ у ликвидацији износи 17,12 милиона динара, наводи се у решењу усвојеном на седници Градског већа.

Већници су се сложили да се покрене поступак отуђења парцеле од 33 ара у јавној својини, у близини некадашње „Тимочанке“, на којој би била саграђена пословна зграда за пружање услуга у друмском превозу.

На седници је усвојен Извештај о стању животне средине на подручју града Зајечара у 2015.години, као и Закључак о усвајању извештаја о коришћењу средстава буџетског фонда за заштиту животне средине у прошлој години.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.