Вести

Уговор о унапређењу социјалне заштите у Зајечару

Уговор о унапређењу социјалне заштите у Зајечару

Помоћница министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Бранка Гајић потписала је данас уговоре о наменским трансферима са представницима 125 локалне самоуправе из целе Србије намењених за развој и успостављање услуга из области социјалне заштите.

Потпис на уговор у име Града Зајечара ставио је помоћник градоначелника Милко Тодоровић.

Наменски трансфери у укупном износу од 400 милиона динара намењени су развоју постојећих и успостављању нових услуга социјалне заштите попут дневних боравака, клубова, помоћи у кући, прихватилишта, прихватне станице, свратишта, становање уз подршку, лични пратилац детета, саветодавно терапијске услуге у свим локалним самоуправама које су испод републичког просека развијености.

За Зајечар је од те суме предвиђено 5,77 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.