Вести

Огњеновић: Незадовољни смо квалитетом изведених радова

Огњеновић: Незадовољни смо квалитетом изведених радова

Поводом прекинутих радова на асфалтирању улица на подручју Месне заједнице "Тимок" грађанима се саопштењем за јавност обратио градоначелник Велимир Огњеновић.

Асфалтирање улица „Цара Душана“ и „Которске“, започето 22.априла, није настављено јер је град Зајечар, који радове финансира, незадовољан квалитетом изведених радова.

Формирана је стручна комисија која ће проценити да ли су извођачи испоштовали професионалне норме при асфалтирању дела улице „Цара Душана“.

Град Зајечар је из буџета извођачима уплатио 12,5 милиона динара за асфалтирање, али они своје обавезе нису испунили.

Због неквалитетно изведених радова и незавршених улица највише трпе грађани, а последице, због неодговорности извођача, сноси град. Зато ће Градска управа предузети све мере како би интереси града и грађана били заштићени, а радови у улицама „Цара Душана“ и „Которској“ били завршени што пре.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.