Вести

Исплате из градског буџета

Исплате из градског буџета

Више од 17,5 милиона динара уплаћено је данас из градског буџета за зараде запослених, накнаде за рад одборника и чланова Градског већа, стипендије, исплату накнада за лица ангажована на привременим и повременим пословима, такмичења школараца, рату за кредит.

Према подацима Службе за буџет и финансије, за први део фебруарских зарада индиректиних корисника буџета и за први део зарада за март директних корисника буџета уплаћено је 10,2 милиона динара, док накнаде одборника и већника износе1,05 милиона.

За рату кредита који је узела бивша власт плаћено је 5 милиона динара.

За такмичења ученика зајечарских основних и средњих школа град Зајечар је уплатио 300 хиљада динара, а за фебруарске стипендије 80 хиљада.

Са 600 хиљада динара исплаћено је радно ангажовање лица на привременим и повременим пословима.

Такође, измирени су рачуни за струју и телефоне.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 10
    дец
    Конкурс за доделу студентских стипендија

    Град Зајечар расписао је конкурс за доделу стипендија студентима високошколских установа у школској 2016/2017. години. Рок за подношење пријава је 30 дана од дана објављивања конкурса.

    Више
  • 22
    нов
    Рефинансирана стара кредитна задужења

    Градска власт улаже напоре да консолидује финансије и обезбеди бољи квалитет живота грађана. Одобрени кредит којим су рефинансирана сва кредитна задужења претходне власти омогући ће растерећење буџета, тако да ће упркос штедњи моћи много тога и да се уради, казао је новинарима градоначелник Велимир Огњеновић.

    Више
  • 22
    нов
    Редовна плаћања из градског буџета

    Град Зајечар редовно испуњава своје обавезе према корисницима буџетских средстава и према добављачима. Претходних дана из буџета су исплаћене стипендије, накнаде породиљама, отпремнине, септембарске зараде, обавезе према добављачима и буџетским корисницима, као и део рате Фабрици каблова.

    Више
  • 25
    окт
    Градска управа: Редовна исплата зарада

    За зараде директних и индиректних корисника јуче је из градског буџета исплаћено близу 24 милиона динара. Запослени у Градској управи добили су први део септембарске зараде, чиме је успостављена потпуна редовност у исплати. Индиректним корисницима буџета овог месеца исплаћена је плата и по.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.