Вести

Реконструкција Дома културе у Лубници

Реконструкција Дома културе у Лубници

Радови на реконструкцији Дома културе у Лубници изводе се захваљујући донацији. У договору са градоначелником Велимиром Огњеновић „Еко пумпе“ донирале су 1,8 милиона динара.

До сада је урађен нов плафон, инсталације, клима, бина и промењена је столарија, остало је да се уреди тоалет.

Радове су данас обишли градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и председник Скупштине града Стефан Занков.

Захвалан сам компанији „Еко пумпе“ која је донирала средства за радове на Дому културе. Не мора све да се финансира из градског буџета. Трудићемо се да нађемо још донатора, привреднике или људе који имају своје фирме и који желе да помогну онолико колико су у могућности,

каже Огњеновић и истиче да је задовољан оним што је урађено.

И у оваквој тешкој ситуацији постоје друштвено одговорне компаније које раде у граду Зајечару и хоће да изађу у сусрет тамо где ми нисмо у стању због финансијске ситуације у којој се налазимо. Нећемо стати овде и радићемо по свим захтевима, рекао је Занков.

Челни људи града кажу да се увелико ради на многим локацијама и да ће имати прилике да се постигнутим похвале наредних дана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 03
    нов
    ОДЛУКА О ПРОГЛАШЕЊУ ДАНА ЖАЛОСТИ

    Проглашава се Дан жалости на територији Града Зајечара, поводом несреће која се догодила на сепарацији Рудника лигнита „Лубница“ у Грљану, у којој су животе изгубили рудари: Дејан Крајњановић и Љубиша Босиљковић.

    Више
  • 06
    окт
    Град Зајечар донирао опрему саобраћајној полицији

    У салону Градске управе у Зајечару организована је примопредаја опреме, коју је Град донирао припадницима саобраћајне полиције ПУ Зајечар.

    Више
  • 16
    авг
    Бошко Ничић и Никола Бертолини обишли реконструисани вртић "Ђурђевак"

    Шеф Одељења за сарадњу Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Никола Бертолини и градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишли су зајечарски вртић „Ђурђевак”, који је реновиран кроз заједнички пројекат града Зајечара и Делегације ЕУ.

    Више
  • 07
    авг
    „Михољски сусрети села“ у Лубници

    У Лубници код Зајечара јуче су први пут одржани „Михољски сусрети села“, манифестација која се финансира средствима Министарства за бригу о селу Републике Србије и Града Зајечара, с циљем обогаћивања друштвеног и спортског живота становника села и неговања традиционалног начина живота и културно-историјског наслеђа.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.