Вести

Припреме за нову купалишну сезону

Припреме за нову купалишну сезону

На градском базену на Краљевици у току су припреме за почетак нове купалишне сезоне.

Покошена је трава и ошишана зелена ограда око базена, и третиран коров на бетонским површинама. Ноћас је испуштена вода и шкољка базена орибана киселином,

изјавио је Љубиша Шејњановић, директор СПЦ Тимок ДОО.

Базен ће прве купаче примити средином јуна. Цена месечне карте биће 3.000 динара, недељне 900 динара, док је дневна карта 150 динара.

За основце је уведена могућност куповине сезонске карте за 2.000 динара на више рата, изјавио је Шејњановић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 04
    јан
    Постављање сидра на скијалишту

    На скијалишту на Kраљевица у току је постављање сидра. Уколико до краја дана и ноћас буде падао снег ски стаза ће већ сутра бити отворена за скијаше.

    Више
  • 27
    јун
    ПРОЈЕКАТ „МАГИЈА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ“: Градоначелнику Зајечара уручен сертификат

    Данас је у Београду градоначелнику Зајечара Бошку Ничићу свечано уручен сертификат о подршци интегралном пројекту, одабраном кроз Јавни позив за спровођење интегралних пројеката проистеклих из 12 територијалних стратегија.

    Више
  • 19
    јун
    Одржана 127. седница Градског већа у Зајечару

    Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о другој измени и допуни буџета града Зајечара за 2024. годину, са изменом Кадровског плана за 2024. годину, Нацрт Одлуке о усвајању Стратегије развоја урбаног подручја града Зајечара и општина Књажевац, Сокобања и Бољевац,

    Више
  • 08
    јун
    Делегација града Зајечара одала почаст жртвама логора у Тржичу

    Данас је, у месту Љубељ (концентрациони парк), делегација Зајечара, на позив руководства братског града Тржича, поводом 79. годишњице ослобођења овог логора (који је био јужни део у саставу злогласног конц. логора Матхаузен) положила венац на споменик “Оптужујем” посвећен жртвама овог логора.

    Више
  • 05
    јун
    Зајечарски матуранти заплесали на Тргу ослобођења

    Град Зајечар и Канцеларија за младе града Зајечара, уз подршку Матичне библиотеке „Светозар Марковић” Зајечар и зајечарског позоришта, организовали су „Зајечарски матурантски плес”, а тачно у подне на Тргу ослобођења плесало је 360 ученика завршних разреда зајечарских средњих школа

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.