Вести

Асфалтирање улица у Влачићу

Асфалтирање улица у Влачићу

Улице у центру града „Kоторска“ и „Цара Душана“, чија је реконструкција почела прошлог пролећа, асфалтирањем добијају коначни изглед.

Градоначелник Велимир Огњеновић, који је са председником Скупштине града Стефаном Занковом и директором Дирекције за изградњу Драганом Аврамовићем обишао радове, објашњава да су се радови додатно одужили због инсистирања на квалитету, и да је у међувремену промењен подизвођач радова.

Ми не стајемо овде. Једна екипа управо ради на крпљену рупа у Прлити, наставаља се летње одржавање, крпљење рупа и рашчишћавање путева, као и замена сијалица не само у граду већ и у селима. Нормалним током радићемо целе сезоне, док будемо могли и онолико колико можемо финансијски да издржимо,

наглашава градоначелник Огњеновић.

Показујемо и данас да уз добру организацију, уз велике напоре, може много тога да се уради у области инфраструктуре и у смислу одржавања оног што претходних година није било баш на најбољем нивоу. Радимо онолико колико можемо, с обзиром на то да смо ограничени финансијским средствима. Вољу имамо и урадићемо све што можемо,

казао је Занков.

Под асфалтом ће овог викенда бити 220 метара дуга „Которска улица“ и улица „Цара Душана“ у дужини од 535 метара. Ширина улица је 7 метара, а тротоара од 2 до 2,5 метра.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.