Вести

Бојан Трандафиловић и даље в.д.директора

Бојан Трандафиловић и даље в.д.директора "Хигијене"

Чланови Градског већа сагласни су да вршилац дужности директора Јавног предузећа „Хигијена“ и даље буде Бојан Трандафиловић, с тим што су на данашњој седници утврдили предлог одлуке о јавном конкурсу за избор директора овог предузећа.

Усвојен је и предлог одлуке о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката из области јавног информисања за 2016.годину. Како се наводи, текст конкурса биће објављен на званичном градском сајту, а медији ће предлоге пројеката моћи да достављају до 4.јула. За ову намену из градског буџета биће издвојено 15 милиона динара. Због ове тачке дневног реда, на лични захтев одобрено је изузеће већника Душана Фировића са данашњег заседања.

Градско веће усвојило је закључак о извршеном мониторингу параметара стања животне средине у првом тромесечју ове године, као и извештај Комисије за оцену годишњих и посебних програма Спортског савеза.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 29
    дец
    Скупштина града: Измењен састав Градске изборне комисије

    На седници Скупштине града Зајечара, последњој у 2016.години, одборници су за директора Јавног комуналног предузећа „Хигијена“ именовали Бојана Трандафиловића, досадашњег вршиоца дужности директора и изменили стални састав Градске изборне комисије града Зајечара.

    Више
  • 25
    сеп
    Одржана редовна седница Савета за здравље

    Остваривање права из здравственог осигурања и посебне погодности које уживају даваоци крви и донори органа, као и разматрање извештаја о хигијенско-санитарном стању објекта предшколске установе "Ђулићи" само су неке од тема Савета за здравље.

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.