Вести

Акција чишћења Гамзиградске Бање Фото: zajecaronline

Акција чишћења Гамзиградске Бање

Савет Месне заједнице Гамзиградска Бања у сарадњи са Специјалном болницом за рехабилитацију, а уз подршку Градске управе и Јавног комуналног предузећа „Хигијена“ организовао је данас уређење и чишћење бање, кошење зелених површина, уређење паркова и уклањање отпада.

Осим уређења и чишћења зелених површина, започели смо и уређење купалишта, а предстоји и фарбање постојећих и постављање нових клупа за седење.

Најважније је да смо урадили елаборат како би ово место коначно добило статус бање, а очекујемо да ће након формирања нове Владе Србије надлежно министарство предузети неопходне мере,

рекао је Жељко Шоршокановић, одборник у Скупштини града.

Члан Градског већа Душан Фировић, који је присуствовао акцији, сматра да је неопходна помоћ државе како би се зауставило пропадање Гамзиградске Бање која има потенцијал за развој туризма.

Шоршокановић је за идућу недељу најавио и уређење Попове плаже у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

  • 14
    нов
    Санација пута Гамзиградска бања – Гамзиград: Радове обишао градоначелник

    Започети су радови на реконструкцији пута Гамзиградска бања – Гамзиград, а прво ће бити урађено пресвлачење ове деонице од неких 500 квадрата самог моста, испред и иза моста, као и крпљење ударних рупа до изласка на магистрални пут.

    Више
  • 02
    сеп
    Одржана културно-туристичка манифестација 4. Дани Гамзиградске бање

    У Гамзиградској Бањи у суботу је одржана културно-туристичка манифестација 4. Дани Гамзиградске бање.У оквиру богатог програма отворена је изложба слика са предходних ликовних колонија „Гамзиград“ , након чега су глумци зајечарског театра извели запажен перформанс.

    Више
  • 30
    авг
    4. Дани Гамзиградске бање

    У оквиру богатог програма ове културно-туристичке манифестације у 17:00 сати биће отварена изложба слика са предходних ликовних колонија „Гамзиград“ ,

    Више
  • 01
    окт
    Обновљени Дани Гамзиградске бање

    У оквиру Дана Гамзиградске бање изведен је садржајан музичко- сценски програм који је започео наступом Градског певачког друштва „Стеван Мокрањац “, а настављен је луткарском представом „Агенција за родитеље“ Драмске секције ОШ „Десанка Максимовић"

    Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.