Вести

Зајечар се поноси репрезентативцем Драганом Станковићем

Зајечар се поноси репрезентативцем Драганом Станковићем

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић, заменик градоначелника Зајечара др Мирко Николић и председник Скупштине Стефан Занков приредили су данас свечани пријем за капитена одбојкашке репрезентације Србије Драгана Станковића.

Драган Станковић је предводио репрезентацију Србије на утакмицама играним у Светској лиги и довео екипу до трона.

Репрезентативац je изразио задовољство што је у граду у којем је рођен.

Немам баш пуно прилике да будем у свом граду. Свакако да прија и мени и мојој породици, када после великог успеха, дођете у место одакле потичете. Захвалан сам свима данас што су издвојили време да ме угосте и ово је велики значај за мој даљи рад,

навео је Станковић.

Током пријема у Градској управи присетио се почетка љубави према одбојци у Лесковцу, зајечарском селу на обали Грлишког језера. Одбојкашку каријеру започео је 1999.године у Одбојкашком клубу Тимок.

Kада су у питању прогнозе учешћа Србије на Олимпијским играма , Станковић је рекао да ће такмичарима успех донети концентрација и спремност а да најбоље резултате очекује од Новака Ђоковића, ватерполо репрезентације, кошаркаша, женске одбојкашке репрезентације, али и селекције чији је он капитен. Нада се и успеху у појединачним спортовима.

Пријему у Градској управи приствовала је и породица успешног зајечарског спортисте, супруга и родитељи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.